Nie masz jeszcze konta w serwisie?

Koncentraty przypraw do potraw

Średnio: 0
Głósów: 0
Ocena: Nie oceniono
Pokaż, że lubisz:
Koncentraty przypraw do potraw smakiem i zapachem podkreślają walory smakowe gotowych wyrobów. Przeznaczone są do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, grillowanego mięsa, szaszłyków, boczku oraz steków. W składzie tych koncentratów można znaleźć między innymi aromaty przetworzone, naturalne preparaty aromatyczne, przyprawy takie jak papryka, kolendra, pieprz ziołowy, bazylia, oregano, majeranek, tymianek, sól, a także hydrolizat białka roślinnego, maltodekstrynę oraz krzemionkę E551. Koncentraty przypraw do potraw smakiem i zapachem przypominają przyprawę do hamburgerów, spaghetti, pizzy, gyrosa, barbecue oraz przyprawę maślano–czosnkową.
Źródło
aft.com.pl
Tagi

Copyright Ciam.pl 2013 Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności. Projekt i realizacja: APISOFT

W ramach niniejszego serwisu wykorzystujemy mechanizm cookies. Więcej informacji w "Polityce prywatności i plików cookies".